Nederlands (NL-BE)French (Fr)English (United Kingdom)

Bergstraat 28,
9690 Kluisbergen
GSM. 0477 / 29 57 71
Verblijfcentrum Afdrukken

Sfeervol en functioneel ingericht vakantiehuis gelegen op de flanken van de Kluisberg, aan de rand van het immense Kluisbos ( +/- 500ha wandelbos ).

 

De 14 kamers met badkamers staan integraal ter beschikking van de verblijvende groep. (max 56 personen)

 

Het centrum is voorzien van een ingerichte keuken, ontbijtruimte, bar, ontspanningsruimte (vergaderruimte) …. Het terras met barbecuefaciliteiten biedt u eindeloze vergezichten over de mooie streek van de Vlaamse Ardennen.

 

Op wandelafstand ligt het aantrekkelijk zwembadencomplex Recreatieoord Kluisbos.( toegang erkende verenigingen tegen een voordelig groepstarief ) Dit domein biedt tevens uitgebreide sportfaciliteiten. Verschillende verblijfformules zijn voorhanden , van zelfkook tot vol-pension.

 

Verschillende wandel-, fiets- en mountainbikeroutes loodsen U door dit schilderachtig stukje Vlaamse Ardennen. Durft U het aan in de voetsporen van de echte “ Flandriens “ te treden, ontdek dan de kuitenbijters als de Oude Kwaremont, Patersberg, Koppenberg …. En beleef op Uw manier de finale van de enige echte Ronde van Vlaanderen. Veilige fietsenstalling en fietsherstelkit zijn voor handen.

 

Ontdek nu de weelderige Vlaamse Ardennen en beleef samen met Uw familie, collega’s, clubleden, klasgenoten een onvergetelijk stukje vakantie in… “ Villa Kluisberg “.

 

foto1 foto2
foto3 foto4
foto5 foto6
foto7 foto8

 

 
© 2008 Villa Kluisbergen