Nederlands (NL-BE)French (Fr)English (United Kingdom)

Bergstraat 28,
9690 Kluisbergen
GSM. 0477 / 29 57 71
Algemene voorwaarden "Villa Kluisberg" Afdrukken

Elke groepering dient begeleid door een meerderjarige groepsverantwoordelijke. Deze maakt deel uit van de verblijvende groep. Bij aankomst van de groep overhandigt de groepsverantwoordelijke de namenlijst, met adres en geboortedatum van de verblijvers, aan de huiseigenaar. De verblijvende groep moet verzekerd zijn voor burgerlijke aansprakelijkheid, of familiale verzekering bij familiegroepen. Max 2 huisdieren zijn gratis toegelaten in het verblijfcentrum.  Geluidsbronnen die storend werken op andere gebruikers en omwonenden zijn verboden.

Lees aandachtig het huishoudelijk reglement, niet naleving van de afspraken kan een meerprijs op uw verblijf veroorzaken. Respecteer de uren opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Er zal altijd een minimum van 20 personen worden aangerekend. ( 25 in het weekend)

Een waarborg van € 25 per persoon / verblijf of € 450 / weekend wordt als waarborg/voorschot gerekend bij reservatie. Tevens wordt een annulatie-garantie van € 0.38 / persoon / dag aangerekend.(min. € 25.00/ max. € 75.00 per verblijf) 

De storting van de waarborg/voorschot en de annulatie-garantie gebeurt binnen de 2 weken na factuurdatum.
Bij niet tijdige betaling zal de gereserveerde periode opnieuw vrijkomen voor verhuur.

Alle annuleringen dienen aangetekend te worden verstuurd binnen de 30 dagen na ontvangst van de voorschotfactuur.
Bij annulering wordt er een administratieve kost van € 125,00 / verblijf aangerekend.
De waarborg wordt gebruikt om eventuele schade aan het centrum en/of inventaris te vergoeden, tevens verwijlintresten en kosten voor niet en/of gedeeltelijk uitgevoerde “ taken einde verblijf “ (zie huishoudelijk Reglement) kunnen hierop worden ingehouden .
Het saldo van het verblijf dient betaald vooraf ( 30 tot 60 dagen ) door overschrijving na ontvangst factuur             ( hiervoor hebben wij een gedetailleerde gastenlijst nodig met leeftijdscategorie of cash bij aanvang ( tijdens ) van het verblijf. De waarborg wordt pas terugbetaald( eventueel gestort ) na betaling van de definitieve eindafrekening.
Een verwijlintrest van 1,5 % /maand wordt aangerekend bij laattijdige betaling.

 
© 2008 Villa Kluisbergen