Nederlands (NL-BE)French (Fr)English (United Kingdom)

Bergstraat 28,
9690 Kluisbergen
GSM. 0477 / 29 57 71
Fietsvakantie Afdrukken
Het hoeft geen betoog dat Uw volgende fietsvakantie in Villa Kluisberg een topper wordt. U komt namelijk terecht in het walhalla van de Vlaamse wielersport, hier worden kampioenen gesmeed.

Het verblijfcentrum bevindt zich aan de top van de Kluisberg , langs de route van talrijke wielerwedstrijden, waaronder ook de enige echte “ Ronde van Vlaanderen”.

Verschillende befaamde hellingen zoals de Patersberg, de Kwaremont, de Koppenberg …. liggen in de onmiddellijke omgeving van het centrum.

• Meerdere fietsroutes komen langs het centrum :

 - Eddy Merckx-route
 - Fietsnetwerk Vlaamse Ardennen
 - LF 30 Schelde-Deltaroute
 - Ronde van Vlaanderen-fietsroute: oranje lus, LF6

Mountainbikeliefhebbers beschikken over liefst 220 km aan geluste routes doorheen het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen. Het Kluisbos en zijn omgeving waren in het verleden al meermaals het décor voor Belgische en Europese bekerwedstrijden, zelfs het Europees kampioenschap mountainbike 2005 werd hier betwist. In de directe omgeving vindt u tevens een heus bike-trial parcours voor de echte waaghalzen.

Het verblijfcentrum stelt tevens veilige fietsenbergingen en een fietsherstelkit ter beschikking . Een gespecialiseerde fietswinkel met hersteldienst bevindt zich op wandelafstand.

Bent u na al dat fietsgeweld aan een verpozing toe , bezoek dan het Centrum Ronde van Vlaanderen te Oudenaarde en kom alles te weten over je favoriete wedstrijd of renner.

foto1foto2
foto3foto4
foto5foto6
foto7foto8

 

 
© 2008 Villa Kluisbergen